Loading

Qui Sóc?

Per què no humanitzar l'entorn? Delta de l'Ebre

Jonatan Rius i Torné, nascut al Delta de l'Ebre i sóc @pinapli a Instagram i a les xarxes socials. Sóc fotògraf freelance, defineixo la fotografia com una manera de viure. Fotògraf de Natura.

Al llarg de les nostres vides convivim amb elles i compartim moments i sensacions que ens transporten a aquell precís instant en que va ser capturada la foto, encara que hagin passat lustres només amb mirar-les tenen aquest poder de fer-nos reviure en tot just segons aquelles històries i emocions del passat.

Intento humanitzar les meves fotografies de paisatge, la majoria del Delta de l'Ebre del qual n'estic enamorat, per poder transmetre l'emoció que es sent en contemplar les albades i capvespres que la mare natura ens ofereix, ja que en aquest territori tenim una llum fantàstica i això és el que intento comunicar. Us invito a passejar-vos!

 

 

 

 

Benvinguts!

 

Les meves càmeres: NIKON

About

TESTIMONIS

Es difícil entrar al compte de Jonatan Rius i escollir-ne sols una fotografia. De composicions armòniques, les seves instantànies et transporten a llocs tranquils. Les seves series de postes de sol mereixen moltíssim la pena.

www.elpais.com

 

diario El País

Paco Nadal

A l'hora d'elegir els millors, també hi ha una classe premium. Són els fotògrafs professionals, i aquest instagramer és un d'ells. Amb les seves fotografies del Delta de l'Ebre ha seduit alguns dels més exigents instagramers del món. Tots els continents coneixen els nostres paisatges gràcies a les impecables instanànies d'aquest caçador de llums, aigües i cels impactants. Si vols gaudir de la fotografia paisatgística amb tots els sentints, et recomanem una passejada per la seva galeria.

www.surtdecasa.cat

 

Surtdecasa.cat

Surt De Casa

Montse Ferré:  Jonatan Rius, más conocido como @pinapli. Gasta 33 años. Fotógrafo Freelance y gestor de varios perfiles públicos en Instagram. Autóctono del Delta del Ebro, lugar de ensueño para los que no lo conozcan. Pinapli nos define la fotografía como una forma de entender la vida. Instagramer reconocido con más de 100 mil seguidores nos atrapa con sus fotos mágicas de luz perfecta. Su galería es una auténtico regalo visual que nos invita a soñar. Jonatan ha organizado junto Turisme de Terres del Ebre, el primer social trip de la zona con un impacto en las redes sociales  de 2,5 millones. Se define como un tio tranquilo, perfeccionista y amante de la luz, fascinado por la naturaleza su galería no nos dejará indiferente. Sus perfiles son: @pinapli ; @likefoodie 

fotógrafa

www.montseferre.com

CLIENTS

ALFA ROMEO
Bombay Sapphire
Sony Xperia
Virginias
SONY Pictures
Martini
Bodegas TORRES
VolksWagen